CodeLobster IDE

Free cross-platform PHP IDE (HTML, PHP, CSS, JavaScript code editor) with support Drupal, Joomla, Twig, JQuery, BackboneJS, LaravelJS, Node.js, Fhalcon, CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Magento, MeteorJS, Phalcon, Symfony, VueJS, WordPress, Yii
It is currently Wed Dec 01, 2021 4:28 am

All times are UTC




Post a reply
Username:
Subject:
Message body:
Enter your message here, it may contain no more than 60000 characters. 

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
Font size:
Font colour
Options:
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
   

Topic review - accentuated characters
Author Message
  Post subject:  Re: accentuated characters  Reply with quote
hi,
great it works fine, I can read utf-8 strings in the debug pane now.
thanks a lot for this efficient support.
regards
Post Posted: Sun May 02, 2021 1:30 pm
  Post subject:  Re: accentuated characters  Reply with quote
Hi.

Could You, please, try the following version:
http://codelobsteride.com/download/Code ... up_ftp.exe

Thanks,
Codelobster Team.
Post Posted: Mon Jan 11, 2021 12:26 pm
  Post subject:  Re: accentuated characters  Reply with quote
hello,
I'm working with joomla and when I run a query to retreive some data from a database, (utf_general_ci) I can't display the value in the debuger, I get an empty string. BUT I know that the data read is correct as I can process it when I pass it to a javascript function.


[code] $db = JFactory::getDBO();
$db->set_charset("utf8");
$db->setQuery($livereq);
$resu = $db->loadAssocList();
// the string should be "ceci est un deuxième essai"
$a=$resu[1]["FieldValue"];
//I get an empty result for $a , ONLY in the debugger
[/code]
It looks like a debuger pane utf-8 issue ?
thanks for help
Post Posted: Mon Jan 11, 2021 8:28 am
  Post subject:  Re: accentuated characters  Reply with quote
Hi.

Could You, please, send us the screenshot and the source file?

Thanks,
Codelobster Team.
Post Posted: Sun Jan 10, 2021 7:48 am
  Post subject:  accentuated characters  Reply with quote
hello,
I've got a weird issue with accentuated characters. UTF-8 strings are displayed as empty in the local variables pane of the debugger.
What am I missing ?
Thanks for help.
Post Posted: Sat Jan 09, 2021 3:49 pm

All times are UTC


Jump to:  
Powered by phpBB © 2016 phpBB Group