CodeLobster IDE

Free cross-platform PHP IDE (HTML, PHP, CSS, JavaScript code editor) with support Drupal, Joomla, Twig, JQuery, BackboneJS, LaravelJS, Node.js, Fhalcon, CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Magento, MeteorJS, Phalcon, Symfony, VueJS, WordPress, Yii
It is currently Tue Dec 07, 2021 1:22 pm

All times are UTC




Post a reply
Username:
Subject:
Message body:
Enter your message here, it may contain no more than 60000 characters. 

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
Font size:
Font colour
Options:
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
   

Topic review - The questionmark for help does not react
Author Message
  Post subject:  Re: The questionmark for help does not react  Reply with quote
Ha ha ha.
It is not a typo, but a habit. The T key is far from the N key.
You can delete the comment.
Post Posted: Fri Mar 12, 2021 10:45 am
  Post subject:  Re: The questionmark for help does not react  Reply with quote
Hi.

Looks like we overworked a little :)

We will correct it by nearest release surely.

Thanks a lot,
Codelobster Team.
Post Posted: Thu Mar 11, 2021 3:44 pm
  Post subject:  Re: The questionmark for help does not react  Reply with quote
OK, the link 'http://codelobsteride.com/help/#debug_php_configure_phpintegrate.html' gives a good explanation except one litle part about xDebug 3. One important remark is missing!
This needs the change of the port number from 9000 to 9003.

Inside the new update it is correct indicated in de settings except one litle "slip of the finger", I suppose "porn" has nothing to do with CodeLobster.(see picture) ;-)


Attachments:
Debug-settings.jpg
Debug-settings.jpg [ 226.4 KiB | Viewed 222088 times ]
Post Posted: Thu Mar 11, 2021 3:22 pm
  Post subject:  Re: The questionmark for help does not react  Reply with quote
Hi.

It is an .chm file from old version.
Now Codelobster IDE uses online help system only.
Please, choose TopMenu->Help->OnlineHelp.

Regards,
Codelobster Team.
Post Posted: Tue Mar 09, 2021 12:53 pm
  Post subject:  The questionmark for help does not react  Reply with quote
In the new CL 1.11.0 the questionmark for help does not show anything.

I'm using Windows 10, dutch edition.

The Help.chm in the Data-directory is old (23-01-2018) and not conform CL 1.11.0.


Attachments:
oude bestanden.jpg
oude bestanden.jpg [ 90.61 KiB | Viewed 222129 times ]
help werkt niet.jpg
help werkt niet.jpg [ 21.03 KiB | Viewed 222129 times ]
Post Posted: Sun Mar 07, 2021 6:14 pm

All times are UTC


Jump to:  
Powered by phpBB © 2016 phpBB Group