CodeLobster IDE

Free cross-platform PHP IDE (HTML, PHP, CSS, JavaScript code editor) with support Drupal, Joomla, Twig, JQuery, BackboneJS, LaravelJS, Node.js, Fhalcon, CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Magento, MeteorJS, Phalcon, Symfony, VueJS, WordPress, Yii
It is currently Mon Sep 28, 2020 11:54 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: BUG: Tab
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 3:46 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 12, 2009 9:19 pm
Posts: 32
Location: Dhaka, Bangladesh
System: Intel Core i7, 2x3 DDR III
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate x64

Often, with multiple documents open, hitting the TAB only (without holding the CTRL) switches between the documents. It gets confused with CTRL+TAB and TAB.

_________________
Broken Arrow
MediaNet Solutions Limited
+88 017 327 037 32


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 3:48 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 12, 2009 9:19 pm
Posts: 32
Location: Dhaka, Bangladesh
However, it seems to be inserting TABs but in wrong places, may be for the focus issue when it changes the documents that it should not?

_________________
Broken Arrow
MediaNet Solutions Limited
+88 017 327 037 32


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 14, 2009 6:36 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3578
Hi.

We already know about this problem.
We will release 3.3.1 version in nearest days with several fixed bugs including this one.

Regards,
Codelobster Team.


Last edited by Admin on Fri Dec 25, 2009 3:24 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 14, 2009 6:49 am 
Offline

Joined: Sat Dec 12, 2009 9:19 pm
Posts: 32
Location: Dhaka, Bangladesh
That is the first good news I heard this morning :)

This is such a nice piece of software, I simply strated loving it and so excited discovering it's features.

Thank you guys for an excellent piece of tool.

_________________
Broken Arrow
MediaNet Solutions Limited
+88 017 327 037 32


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 14, 2009 7:49 am 
Offline

Joined: Tue Oct 06, 2009 12:24 pm
Posts: 574
Location: France
The same BUG, when you open bracket and the two bracket dont appear, after if you select a texte for tab.... he switch to file... and you cannot tab the text.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 15, 2009 3:56 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3578
Hi.

Please, try new version 3.3.1 that we have just released.

Regards,
Codelobster Team.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 16, 2009 12:49 pm 
Offline

Joined: Tue Oct 06, 2009 12:24 pm
Posts: 574
Location: France
there is always a bug of TAB in this version when you open a bracket


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 16, 2009 2:17 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3578
Hi.

1) Are you sure that you have installed 3.3.1. version?
Please, check Help->About dialog.

2) Could you, please, provide us more info about the problem.
Does it occur with single opened file without any other actions before?
Could you, please, send us your source code file in that case?

Thanks.
Codelobster Team.


Last edited by Admin on Fri Dec 25, 2009 3:27 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 16, 2009 4:27 pm 
Offline

Joined: Tue Oct 06, 2009 12:24 pm
Posts: 574
Location: France
Yes i have several files open and last version


You tape : if{

the other bracket put auto

do a tab in the condition


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 8:02 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3578
Hi.

Please, check that you have 3.3.1 version again.
Try to download and install it now.
We have fixed this exactly bug, and it doesn't occur now.

Regards,
Codelobster Team.


Last edited by Admin on Fri Dec 25, 2009 3:44 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 1:53 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 12, 2009 9:19 pm
Posts: 32
Location: Dhaka, Bangladesh
Admin wrote:
Hi.

Please, check again that you have 3.3.1 version.
Try to download and install it now.
We have fixed this bug exactly, and it doesn't occur now.

Regards,
Codelobster Team.
The bug still exists in the 3.3.1 release!

_________________
Broken Arrow
MediaNet Solutions Limited
+88 017 327 037 32


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 3:55 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3578
Hi.

Could you, please, send us your step-by-step actions?
We have already received confirmations from several customers that the problem was fixed.

Thanks.
Codelobster Team.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 4:03 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 12, 2009 9:19 pm
Posts: 32
Location: Dhaka, Bangladesh
It happened last night while I were working with my CMS, didn't happen since then. I will post here the detail of what I were doing including a screen shot (if possible) if it happens again.

Thank you.

_________________
Broken Arrow
MediaNet Solutions Limited
+88 017 327 037 32


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 4:13 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3578
Hi.

OK. Big thanks.
The best variant for us is - repeatable consecution of action that reduces to the crash.

Regards,
Codelobster Team.


Last edited by Admin on Fri Dec 25, 2009 3:36 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 6:44 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 12, 2009 9:19 pm
Posts: 32
Location: Dhaka, Bangladesh
Here popped the bug again now! As you can see with the screen shot, I were working with the 'report_sitehit_uniquevisitor.php' and hit the TAB to make an indent and CL simply jumped to the 'reportsitehit.php' script.

Image

_________________
Broken Arrow
MediaNet Solutions Limited
+88 017 327 037 32


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2016 phpBB Group