CodeLobster IDE

Free cross-platform PHP IDE (HTML, PHP, CSS, JavaScript code editor) with support Drupal, Joomla, Twig, JQuery, BackboneJS, LaravelJS, Node.js, Fhalcon, CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Magento, MeteorJS, Phalcon, Symfony, VueJS, WordPress, Yii
It is currently Sun Nov 29, 2020 5:16 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Debuging Windows7 and IIS
PostPosted: Fri Jan 01, 2010 4:41 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 01, 2010 4:31 pm
Posts: 3
HI

I can't do debuging. I installed and configured PHP and IIS with MS Webinstallers. Ma CodeLobster Debug settings are:

Virtual Folder : C:\inetpub\wwwroot\
Virtual Host URL: http*://localhost/ (* can't post links)
Path to PHP.ini: C:\Program Files\PHP\
Web Server:""
PHP Version:5.2.11
Port:6000

If I click Debug IE8 starts and show the page, but it didn't stop at Breakpoint

Please Help - thanks

PS: Yes i red this post Yes i red this post http*://codelobster.com/forum/viewtopic.php?t=1135&highlight=iis


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 02, 2010 8:00 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3597
Hi.

Please, read the following topic also:
http://codelobster.com/forum/viewtopic. ... hlight=iis
Looks like you use NTS (none thread safe) PHP version also,
But Codelobster supports "thread safe" PHP version now only.

Regards,
Codelobster Team.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Thanks
PostPosted: Mon Jan 04, 2010 7:24 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 01, 2010 4:31 pm
Posts: 3
I installed a new PHP version but it didn't work. But than I reinstall CodeLobster and now it work's perfect
Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Debuging is broaken
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 2:38 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 01, 2010 4:31 pm
Posts: 3
HI
After installing Joomla with the MS Platform Installer, debuging is broaken again. I do the same things like before (PHP 5.2.12 zip from http://at2.php.net/get/php-5.2.12-Win32 ... m/a/mirror) deinstall/install CodeLobster. But Debugger is still broaken. Please Help What are the exactly php.ini settings ore something else to look .


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2016 phpBB Group