CodeLobster IDE

Free cross-platform PHP IDE (HTML, PHP, CSS, JavaScript code editor) with support Drupal, Joomla, Twig, JQuery, BackboneJS, LaravelJS, Node.js, Fhalcon, CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Magento, MeteorJS, Phalcon, Symfony, VueJS, WordPress, Yii
It is currently Tue Oct 27, 2020 9:05 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: BUG in Win 7 with ALT + 33 (char !)
PostPosted: Sat Jan 09, 2010 4:45 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 09, 2010 4:07 pm
Posts: 4
Hello,

I think I found BUG in Windows 7. When I write in PHP kode, I often use ASCII kode to enter various characters like ALT+64=@, ALT+33=!, ALT+123={ and many others.
I never can not write the character „!“. The combination ALT+33 write sweetheart :-) In Windows Vista I do not have this problem.
Could you tell me, where is the problem? Thank you for your help.

Michal


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 11, 2010 3:10 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3589
Hi.

Everything works OK on Windows 7 on our PC.
Do other editors work with ALT+Code functionality on your PC?

Regards,
Codelobster Team.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: BUG in Win 7 with ALT + 33 (char !)
PostPosted: Mon Jan 11, 2010 6:12 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 09, 2010 4:07 pm
Posts: 4
Hello, thanks for your reply, but it really do not work.

In other editors and programs, for example MSIE 8 – OK, Mozila Firefox - OK, DELPHI 2005 – OK , OpenOffice - OK …

CodeLobster – NO :-)

I have Win 7 64bit - CZECH Language default
I think that only the character „!“does not work, if I write them with ALT + 33, other characters are OK.

Program I wrote and save with this wrong character (sweetheart) works normally, but browser displays this character „!“ (sweetheart) different ...

If I open the file saved in other coding than in UTF8, this character is completely different, it is not "!" or sweetheart.

If I write the character „!“ with combination SHIFT + key 1, everything is OK, I do not understand it :-)

There are some my examples of this BUG.


[code]
<?php
// save UTF8

$text_yes = "is true :)";
$text_no = "is false";

$var_A='123';
$var_B='abc';


echo $var_A.'!='.$var_B;
echo ' ';
if($var_A!=$var_B) echo $text_yes;
else
echo $text_no;

?>
[/code]

[url]http://www.bukacek.cz/codelobster_bug_in_win7/bug_win1250.php[/url]
[url]http://www.bukacek.cz/codelobster_bug_in_win7/bug_utf8.php[/url]
Download:
[url]http://www.bukacek.cz/codelobster_bug_in_win7/codelobster_bug_in_win7.zip[/url]

Sincerely Bukáček Michal


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 3:18 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3589
Hi.

Yes. We see it now.
We will research the problem by our next version.

Regards,
Codelobster Team.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 4:07 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 09, 2010 4:07 pm
Posts: 4
Hello,
Thank you very much. Typing characters using the ALT and the code is my life: -)

Regards, Bukáček Michal


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 01, 2010 5:01 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 09, 2010 4:07 pm
Posts: 4
HI,
I just installed an old version CodeLobster - 3.00 and
and no problem with char + 33 in win 7

thanks, Bukáček Michal


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 04, 2010 8:36 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3589
Hi.

Yes. We have found the problem.
Please, wait release of our next version.

Regards,
Codelobster Team.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2016 phpBB Group