CodeLobster IDE

Free cross-platform PHP IDE (HTML, PHP, CSS, JavaScript code editor) with support Drupal, Joomla, Twig, JQuery, BackboneJS, LaravelJS, Node.js, Fhalcon, CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Magento, MeteorJS, Phalcon, Symfony, VueJS, WordPress, Yii
It is currently Tue Oct 27, 2020 8:19 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: The IDE not running on Centos 7
PostPosted: Wed Oct 07, 2020 12:55 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 07, 2020 12:47 pm
Posts: 3
Hi,
I just installed the rpm download of the IDE and it was installed on my Centos 7 machine with no problems reported.
However, it refuses to start.
The IDE version is listed on the download page as for Fedora. I thought that it would be O.K. on Centos as both are flavours based on RedHat.
So, any ideas? Any work-around solutions?, please?
P.S. I can supply any other info if needed. Please just let me know.
Thank you.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The IDE not running on Centos 7
PostPosted: Fri Oct 09, 2020 6:52 am 
You should run it from the command line: you may get errors messages. ;-)


Report this post
Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The IDE not running on Centos 7
PostPosted: Fri Oct 09, 2020 2:52 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 07, 2020 12:47 pm
Posts: 3
Oh, yes.
Thank you.
It is complaining about two missing C++ libraries:
libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.20' and 3.4.21
I would have thought that the installer would have picked this up and output some error message.
It did not and said voila, success.
My system is: centos-release-7-8.2003.0.el7.centos.x86_64
Running on 3.10.0-1127.19.1.el7.x86_64 kernel.

A quick search gives me the two libraries available for Centos 6 and 8, but not 7.
So, what next?
Any help would be greatly appreciated.
kind regards.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The IDE not running on Centos 7
PostPosted: Mon Oct 12, 2020 12:32 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3589
Hi.

Looks like several libraries don't works on CentOS indeed.
We are researching the problem now.

Thanks,
Codelobster Team.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The IDE not running on Centos 7
PostPosted: Mon Oct 12, 2020 12:41 pm 
Hi there,
Thank you.
Please let me know when you have the solution.
Kind regards.


Report this post
Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The IDE not running on Centos 7
PostPosted: Mon Oct 19, 2020 7:38 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3589
Hi.

Could You, please, try new installation by the same URL:
http://codelobsteride.com/download/code ... x86_64.rpm

Thanks,
Codelobster Team.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: The IDE not running on Centos 7
PostPosted: Mon Oct 26, 2020 10:27 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 07, 2020 12:47 pm
Posts: 3
Hi there,
Thank you. I tried again but unfortunately no joy as yet.
It stiil complains about the two missing libraries.

NB.: by the way I did not get a notification about your update on the 19th.
Thanks again.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2016 phpBB Group