CodeLobster IDE

Free cross-platform PHP IDE (HTML, PHP, CSS, JavaScript code editor) with support Drupal, Joomla, Twig, JQuery, BackboneJS, LaravelJS, Node.js, Fhalcon, CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Magento, MeteorJS, Phalcon, Symfony, VueJS, WordPress, Yii
It is currently Thu Aug 11, 2022 11:26 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: [Problem] After a while Codelobster lost connection
PostPosted: Fri Jan 28, 2022 8:24 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 26, 2020 1:32 pm
Posts: 44
After a time of inactivity Codelobster lost connection to server. If I want to save (=upload) a file there is a connection error. Then I have to change a litte bit on the file and upload again. Than it works again.
It would be nice if Codelobster will check the connection before uploading and reconnect if necessary.
Quote:
Error: Connection error
Error: ssh_socket_connect called on socket not unconnected TIME - 21:15:02
Connecting to ***:22 TIME - 21:15:09
Response: Succes TIME - 21:15:10
Command: Starting upload of C:/Users/***/Documents/***/index.php to ***//index.php TIME - 21:15:10
Response: Upload successful TIME - 21:15:10

(No idea why it says ssh. Its a sftp connection. See port.)


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [Problem] After a while Codelobster lost connection
PostPosted: Tue Apr 05, 2022 12:49 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3842
Hi.

Could You, please, try the following new version:
https://codelobsteride.com/download/Cod ... up_203.exe

Thanks,
Codelobster Team.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [Problem] After a while Codelobster lost connection
PostPosted: Wed Apr 06, 2022 4:24 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 26, 2020 1:32 pm
Posts: 44
I get the message "An administrator has blocked you from running this app".
There is no way to bypass the message. I AM the admin and other installers are working.
Running the setup with right click "Running as admin" is also not working.

No idea why Windows 10 21H2 have a problem with the Setup.
No third party security is installed, only the Defender


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [Problem] After a while Codelobster lost connection
PostPosted: Tue May 03, 2022 8:52 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 12, 2007 2:18 pm
Posts: 3842
Hi.

Could You, please, try new Windows version from our site:
https://codelobsteride.com/download/Cod ... ESetup.exe

Thanks,
Codelobster Team.


Report this post
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2016 phpBB Group